Ajanvarauksen ohje

Varauksen tekeminen

Ajanvaraussivulla valitse kalenterista haluamasi päivä. Musta laatikko on kuluva päivä, vihreä laatikko on valittu päivä.

Päivän valinta kalenterista

Vihreät ajat ovat varattavissa, punaiset eivät.

Varattavissa olevat ajan vihreinä palkkeina

Vaihe 1. Klikkaa haluamaasi ajankohtaa, jolloin se korotsuu sinisellä. Syötä avautuvaan ruutuun pyydetyt tiedot ja valitse haluamasi toimenpide. Antamalla sähköpostiosoitteesi saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos autosi renkaat ovat meidän rengashotellissa, valitse Renkaat rengashotellissa ja syötä nimesi sille varattuun kenttään (pakollinen).

Vaihe 1: tietojen syöttö

Vaihe 2. Tarkistusvaiheessa voit vielä korjata tietoja tai peruuttaa varauksen. Aikaa tietojen vahvistamiseen on 5 minuuttia, jonka jälkeen vahvistamaton varaus vapautuu uudelleen varattavaksi.

Vaihe 2: tietojen tarkistus

Vaihe 3. Varaus on vahvistettu. Tässä vaiheessa sinun on vielä mahdollista muuttaa tietoja klikkaamalla samaa ajankohtaa, jossa näkyy syöttämäsi rekisteritunnus. Sivun päivityksen tai kalenterin päivän vaihdon jälkeen muutoksia vahvistettuun varaukseen voi tehdä vain soittamalla. Huom! Kalenteripäivä latautuu automaattisesti uudelleen kahden minuutin kuluessa!

Vaihe 3: vahvistettu varaus

Virhetilanteet

Jos olet päässyt syöttänyt varaustiedot vaiheessa 1 ja klikatessasi Varaa saat eteesi ilmoituksen Aika on jo varattu, on joku toinen ehtinyt varannut ajan samalla hetkellä. Tämä tilanne on mahdollinen silloin, kun kaksi tai useampi henkilö ehtii avaamaan tietojen syötön samalle päivälle ja kellonajalle.

Toinen varaaja on varannut saman ajan

Jos olet päässyt vaiheeseen 2, jossa voit tarkastaa tiedot ja muuttaa varausta, sinulla on 5 minuuttia aikaa vahvistaa varaus. Muuten aika vapautuu uudelleen varattavaksi ja toinen käyttäjä voi varata sen. Jos yrität sen jälkeen vahvistaa oman varauksesi, saat saman virheilmoituksen kuin edellä.

Jos olet jos tekemässä varausta ja valitset toisen kellonajan, saat ilmoituksen keskeneräisestä varauksesta. Voit tehdä vain yhtä varausta kerrallaan. Keskeneräinen varaus korostetaan kalenterissa keltaisella.

Keskeneräinen varaus näkyy keltaisella

Yhdellä kertaa voit tehdä rajallisen määrän varauksia. Jos yrität varata useampaa aikaa, saat alla olevan ilmoituksen.

Liikaa varauksia

Siirry ajanvaraukseen.

Continental Gislaved Matador Michelin