Leasing-autot

Rengasmarket leasing-palvelu

Tarjoamme ammattitaitoista palvelua leasing-autoilijoille renkaisiin, vanteisiin ja niiden säilytyspalveluihin liittyvissä asioissa. Toimimme yhteistyössä Drivalia Lease Finland:in, Secto Automotive Oy:n, Järvileasing:n ja Fleet Innovation:in kanssa työsuhdeautojen osalta.

Renkaiden uusintaohje

Drivalian ja secton omistamissa ja hallinnoimissa autoissa käytetään ensisijaisesti merkkirenkaita, Continental

Autojen renkaanvaihto-ohjeet perustuvat tutkittuun tietoon renkaan kulutuspinnan vaikutuksesta ajamisen turvallisuuteen.

Uusintarajat, Drivalia
Kesä- ja nastarenkaat: 4 mm
Kitkarenkaat: 5 mm

Uusintarajat, Secto
Kesärenkaat: 3 mm
Talvirenkaat: 5 mm
Renkaiden rikkoutumisesta tai väärästä käytöstä johtuvat uusinnat eivät sisälly leasingsopimukseen.

Mikäli et ole varma kuuluvatko rengaspalvelut sopimukseenne, varmistathan asian yrityksenne autovastaavalta tai leasing-yhtiön asiakaspalvelusta.

Kiinnitäthän huomiota seuraaviin asioihin

Tarkista säännöllisesti rengaspaineet
Liian alhainen rengaspaine vaikeuttaa auton hallittavuutta ja lisää vierinvastusta merkittävästi. Tarkista rengaspaineet vähintään kerran kuukaudessa kylmistä renkaista ennen pitkää ajoa. Löydät ilmanpainesuositukset eri kuormitustilanteisiin auton ohjekirjasta tai polttoaineluukusta. Muista tarkistaa säännöllisesti myös vararenkaan ilmanpaine.

Tarkkaile urasyvyyksiä
Tarkkaile renkaittesi kulumista säännöllisesti vähintään kuukausittain rengaspaineiden mittauksen yhteydessä. Voit tarkistaa urasyvyyden silmämääräisesti tai sopivalla apuvälineellä. Kesärenkaan kulumisvaroitin on asetettu lain vaatimaan 1,6 milliin.

Turvasuosituksen mukaisen 4 mm urasyvyyden voit varmistaa 2 euron kolikolla. Laita kolikko pystyyn renkaan pääuraan. Jos kolikon 4 mm leveä hopeareunus pilkahtaa esiin renkaan kuviopalan alta, on syytä harkita renkaiden uusimista.

Talvirenkaat
1. kesäkuuta 2020 talvirengaspakko muuttui keliperusteisesti eli talvirenkaita on käytettävä marras-maaliskuussa, jos sää tai keli sitä edellyttää.

Continental Gislaved Matador Michelin